ONLINE KURZ S MONI C. A RADKEM BÁRTOU

Vzdělávej se o 🧲💸 Finanční Hojnosti a Gramotnosti

Workshopy pro Ženy 💃

Chtěla by jsi vydělávat více, ale nevíš jak na to nebo jak si to dovolit?

Přeješ si být finančně svobodná a nezávislá, ale místo toho jen každý měsíc počítáš, aby jsi tak tak vyšla s výplatou?

Říkáš si, že by jsi měla investovat, ale na konci měsíce ti nikdy nic nezbyde?

Když už by tedy nějaká koruna zbyla a chtěla by jsi ji investovat, tak máš strach komu a do čeho ji svěřit?

Máš pocit, že investování je jen pro chlapy a nechceš si připadat hloupě, když o tom zatím nic nevíš?

Často když přijde na téma peněz tebou projede nepříjemný pocit nejistoty a obav?

Slýcháváš, že důchody nebudou, ale zatím to neřešíš, protože si říkáš, že to je přece moc daleko?

 Objev klíč k naplněné hojnosti  🍀 🌅  

Společná vize 🤍

Radek a Moni mají příběh, který tě může inspirovat, zejména pokud jde o peníze...

...Oba si prošli obdobím, kdy počítali každou korunu, zvažovali, co si mohou dovolit koupit k jídlu, a často s obavami sledovali stav svého účtu, jen aby měli dostatek peněz do další výplaty. Vše se ale změnilo a dnes jsou připraveni sdílet svou cestu a know how právě s tebou – ženou, která je odhodlaná také udělat změnu.

Představ si život, kde peníze nejsou zdrojem stresu, ale klidu a jistoty

Kde už nemusíš dělat kompromisy, ale máš možnost si dopřát, co si přeješ, a zároveň se cítíš finančně zajištěná. Radek a Moni přesně vědí, jaké to je cítit se bezmocně tváří v tvář finančním starostem. Ale také vědí, že život může být plný hojnosti a že tu cestu můžeš zvládnout i ty. Je čas převzít kontrolu nad svými financemi a začít budovat bohatství, které si zasloužíš.

Moni a Radek spojili své cesty před pěti lety. Společně vytvořili několik úspěšných projektů, jejichž cílem je inspirovat komunity k větší hojnosti, zdraví a prosperitě.

Během své spolupráce se neustále vraceli k jednomu tématu: Vztah žen k penězům

Mnoho žen cítí finanční bloky – strach z nedostatku, pocit, že si nezaslouží úspěch, nebo že neumí s penězi správně zacházet. Často jim chybí důvěra ve vlastní finanční dovednosti a znalosti, jak investovat či růst. Tyto strachy vedou k nejistotě a obavám o budoucnost.

Ale dnes už nemusíš těmto strachům podléhat. Díky jasným nástrojům a podpoře můžeš změnit svůj vztah k penězům, překonat bloky a najít cestu k finanční jistotě a klidu.

Ženy mají neuvěřitelný potenciál, který čeká na své odemčení. Stačí se zbavit starých vzorců a uvědomit si, že žijeme v době, kdy každá žena může vybudovat svou finanční nezávislost. Peníze mohou začít pracovat pro tebe, ne naopak.

Tento Online Kurz je vytvořený právě pro Tebe

Kombinuje hluboké znalosti Moni C. v oblasti emocí, zvyšování příjmů a naladění se na hojnost, s praktickými zkušenostmi Radka B. v oblasti finanční gramotnosti a budování investic. Získáš tak ucelený online kurz, který ti umožní změnit svůj finanční život.

Chápeme, že hledat tu správnou cestu není jednoduché. Ale také víme, jak osvobozující je, když ji najdeš. A právě to ti chceme v našem online programu ukázat. Zaměříme se na to, co je skutečně důležité a rovnou tě povedeme praktickými kroky k úspěchu.

Připrav se na změnu – tvá cesta k finanční hojnosti právě začíná!

Co všechno získáš

 Obsah online workshopů

  • Propojení IQ & EQ ve vztahu k penězům
    Opravdové bohatství nalezneme v propojení emocí a intelektu. Jakmile se naučíme přitahovat peníze do života, je potřeba vědět, jak je efektivně rozmnožovat (investovat). Za naši praxi s klienty jsme si uvědomili, že většina lidí dominuje v pouze v jedné oblasti. Představ si jaké by to bylo dominovat v obou dvou!
  • Kurz je rozdělen do 4 hlavních částí
    Kurz je navržen tak, abyste vstřebali potřebnou teorii a poté šli do praxe. Každý týden se Ti otevře jedna nová sekce.
  • 2 hlavní workshopy (EQ) s Moni C.
    Moni učí, jak ladit svůj emocionální vztah s penězi, což následně způsobuje, že si lidé do života přitahují mnohem více finanční hojnosti. V těchto dvou workshopem se naučíte aktuální principy, které mají své kouzlo ve vytváření hojnosti zevnitř ven a především ve vytváření vnitřního klidu a pohody ohledně peněz.
  • Získáš návody, jak zvyšovat svoje příjmy, jak pracovat s emocemi a myšlenkami
    Díky kurzu budeš vědět, jak pracovat s energií peněz a celkově se s penězi cítit tak, aby jsi je do života přirozeně přitahovala, celým smyslem kurzu je dostat se na úroveň vědomí, kdy se stáváš magnetem na hojnost.
  • Metodické postupy, jak jít jistou cestou k bohatství a prosperitě
    Každý v sobě může aktivovat kódy hojnosti a s námi se to naučíš.
  • 2 hlavní workshopy (IQ) s Radkem
    Radek ti odkryje tajemství, jak pracovat s penězi a investovat je tak, aby pracovaly pro tebe – i když spíš. Investice tě přiblíží k finanční svobodě. Naučí tě základy finanční gramotnosti, díky kterým získáš jasný nadhled nad svými financemi.
  • Vstup do světa investorek
    Naučíš se, proč být v kvadrantu Investorka. To ti přinese výhody, o kterých jsi dosud jen snila. Nejen, že si osvojíš krok za krokem, jak sestavit prosperující investiční strategii v souladu s tvými cíli, ale také se zbavíš strachu z financí a staneš se suverénní investorkou, která má svůj majetek pod kontrolou.
  • Osvědčené postupy milionářů
    Získáš přístup k investičním strategiím, které využívají milionáři k ochraně a zhodnocení svých peněz. Naučíš se metodu finanční pyramidy, která ti poskytne strukturu pro dlouhodobý úspěch.
  • Pochop sílu investování
    Zjistíš, jak tvé peníze mohou růst s minimálním úsilím. Tento přístup zapálí vnitřní jiskru, která tě povede na cestě k finanční nezávislosti.
  • Praktické nástroje (správa financí, investiční pyramida, cíle a plánování)
    Základem pro vstup do kvadrantu Investorka je využívat jednoduché, ale efektivní nástroje pro správu svých financí. V členské sekci najdeš všechny potřebné materiály na jednom místě!
  • Workshopy jsou souhrnem toho nejlepšího, co jsme se naučili o hojnosti a prosperitě
    To vše ve formě zpracovaných video tréninků a praktických materiálů, ke kterým se můžeš kdykoliv vrátit
  • Neomezený přístup do členské sekce
    Všechny záznamy a materiály ti zůstavají
  • #1 Bonus: Přistup k bonusovým materiálům, které jsme za naši cestu nashromáždili
    Neveřejná videa, kurzy a workshopy na téma hojnosti a bohatství. Bonusovou sekci najdeš v členské části kurzu
  • #2 Bonus: Speciálni bonusový FaQ - pouze pro členy
    Máš během kurzu nějaké individuální dotazy? Během kurzu natočíme dodatečné video ve kterém se můžeš na cokoliv zeptat přímo Moni C. a Radka B; Natočíme FaQ video a vložíme ho do členské sekce
  • #3 Bonus: Možnost individuální konzultace s Radkem a jeho týmem zdarma
    Nejvyšší úroveň naší spolupráce je osobní přístup. Můžeš Radka na přímo kontaktovat a cokoliv od něj získat. Propojení na zajímavé investiční příležitosti, kvalitní účetní, makléře, prověřené investiční nástroje,... A hlavně individuální přístup přesně pro tebe!
  • #4 Bonus: Přístup do "DD" online kurzu
    Nákupem navíc získáš přístup do speciálního online kurzu "DD" zaměřeného na peněžní nastavení. Kurzem si již prošlo více jak 1000 studentů.

Pokud bychom všechny lekce, kurzy a naše služby nacenili samostatně, tak by hodnota

přesahovala částku 20.000,- CZK

 

*Finální cena online kurzu v lednu 2025 bude 7500,- CZK

Dnes můžeš získat celý online kurz

v předprodejní ceně s velkou slevou!

 

 Aktuální předprodejní cena je 4900,- CZK 

Online program startuje 11. 1. 2025

 

Přístup do online kurzu se otevře hned po zaplacení.

 

Do e-mailu Ti dorazí všechny informace

Objednávka za předprodejní cenu 4900,- CZK

Online program startuje 11. 1. 2025

 

Přístup do online kurzu se otevře hned po zaplacení

 

Do e-mailu Ti dorazí všechny informace

Online program vytvořili Radek a Moni

Průvodci kurzem

Radek Bárta

Investiční správce, podcaster a nadšenec do holistických přístupů vedoucí k bohatému životu. Aktuálně spravuje investiční kmen v hodnotě více jak 60+ miliónů korun.

Moni C.

Podnikatelka z pláže jejíž misí je pomoci lidem žít život svobodně ZEVNITŘ VEN. Jejími kurzy prošlo už více jak 2500 studentů.

Zpětné vazby a reference:

Jsem ráda, že jsem se rozhodla investovat a umět tak suprově spravovat své finance. Bylo mi všechno dobře vysvětleno a i já, která investování vůbec nerozuměla, tak jsem všechno pochopila, plus mě to začalo dost bavit! Je to super pocit, když vím, že mám zajištěnou budoucnost. A ještě lepší je to, když se mám na koho obrátit a vždy dostanu rady, tipy, vhledy a taky podporu. Navíc to není žádný risk nebo složitosti, jak spoustu lidí od investování očekává. Jsem ráda, že se tohle ke mně dostalo.
Adéla TřetinováKoučka
O investovanie som sa začala zaujímať pred pár rokmi, prešla viacerými pádmi, „chybami“, až som si povedala dosť. Začala som sa viac vzdelávať a narazila na Radka a projekt Milionové Portfolio. Od prvej chvíle mi bolo všetko vysvetlené a zodpovedaná každá otázka. Prístup je veľmi ľudský, priateľský, a zároveň veľmi odborný a profesionálny. Diverzifikovali sme riziká, nastavili portfólio, dozvedela som sa mnoho o investovaní. Som nesmierne vďačná, že som na tento projekt narazila. Viem, že sa mám vždy na koho obrátiť a všetko ohľadom investovania môžem priebežne konzultovať on-line alebo osobne. Ešte raz mnohokrát ďakujem a všetkým vrelo doporučujem.
RNDr. Jana Maršíková Ph.D.Vědec
Jsem ráda, že jsem měla možnost získat bližší informace k tomu, jak nakládat se svými penězi a využít tak možnosti spolupráce. Svět investování pro mne byl cizím a díky dobře podaným informacím jsem se začala lépe orientovat i v této oblasti (inflace, tištěné peníze, komodity, bitcoin aj.). Velmi mi vyhovuje lidský a individuální přístup s možnostmi osobní i on-line komunikace. Vřele doporučuji, pokud Vás tato oblast zajímá.
Barbora MňukováPsycholog