Jak najít frekvenci neomezené hojnosti

Tento článek je inspirován mým oblíbeným mentorem, který se jmenuje Dr. Joe Dispenza.

Dnes bychom vás chtěli ve stručnosti seznámit s několika základními nástroji, které vám pomohou začít měnit váš život. Když investujete do sebe, investujete do své budoucnosti. 

Za prvé: Udělejte si ve svém rušném životě chvilku času a odpojte se od vnějšího světa. Vypněte mobilní telefon, vypněte televizi, vypněte počítač, na pár minut se posaďte a zavřete oči. 

Za druhé: Několikrát se nadechněte a soustřeďte se. Když zaměříte svou pozornost na přítomný okamžik, získáte více energie k tvoření. Pokud se vaše mysl zatoulá do předvídatelné budoucnosti nebo známé minulosti, je to normální. Stačí si to uvědomit. Pracujte na tom, abyste se opět usadili v přítomném okamžiku. Když jste v přítomném okamžiku, jste nejvíce kreativní.

Za třetí: Zeptejte se sami sebe, zda vás může definovat vize budoucnosti místo vzpomínek na minulost. Co ve svém životě chcete? Věnujte čas odpovědi na tuto otázku. 

Jakmile začnete uvažovat a přemýšlet o odpovědi, měníte svůj mozek. Když přimějete svůj mozek k tomu, aby pracoval v nových sekvencích, nových vzorcích a nových kombinacích, jsou to počáteční kroky ke změně vaší mysli. Dále se rozhodněte pro emoce, které budete pociťovat, až začnete vytvářet tuto budoucnost, a naučte své tělo, jak se v této budoucnosti bude cítit. A nevstávejte, dokud tyto emoce nezačnete cítit. 

Za čtvrté: V duchu si nacvičte, kým budete, až otevřete oči. Věci, které musíte udělat, rozhodnutí, která musíte učinit, kroky, které musíte podniknout. Zopakujte si je znovu a znovu.

Za páté: Nemůžete vstoupit do budoucnosti, když se držíte biologie své minulosti. Rozhodněte se, jaké myšlenky si můžete přinést do své budoucnosti. Zapište si je. Myšlenky jako Nemůžu, Je to příliš těžké, Nikdy se nezměním, Začnu zítra, Co je se mnou špatně?, Může za to někdo jiný – ty nechte v minulosti. Rozhodněte se, jaké chování nebo jednání či nevědomé návyky musíte změnit. Jak mluvíte? Stěžujete si? Obviňujete ostatní? Vymlouváte se? Litujete se? Prostě si toto chování uvědomte natolik, že už nikdy nebudete v nevědomí. 

A nakonec se potřebujete rozhodnout, jaké emoce už do vaší budoucnosti nepatří. To znamená, že pokud chcete být bohatí, nemůžete v sobě držet nedostatek. Pokud chcete být zdraví, nemůžete v sobě držet nejistotu nebo strach. Je zapotřebí začít přizpůsobovat své tělo nové mysli.

Tohle dělejte každý den. Vaše osobnost vytváří vaši osobní realitu a vaše osobnost se skládá z toho, jak myslíte, jak se chováte a jak se cítíte. Změňte kteroukoli z těchto věcí a změníte svůj život a začnete pozorovat účinky. Zkuste to.

Být v přítomném okamžiku může být nebezpečné. Vyjadřovat lásku může být nebezpečné. Důvěřovat může být nebezpečné. Protože pokud žijete v prostředí, kde je krédem přežití, nebudete chtít zavřít oči a jít do svého nitra. Nebudete chtít nikomu důvěřovat. Tohle opravdu není vhodná doba na odpočinek. Je potřeba být ostražitý. 

Lidé to na rozumové úrovni nemohou pochopit, ale nedokážou se na tuto úroveň dostat, protože své okolí stále vnímají jako džungli. Když tedy začneme překonávat tyto pocity stresu, které jsou silně návykové, tělo už se netrápí jako narkoman. Tehdy se začne uvolňovat energie a tehdy se začne otevírat naše srdce a tehdy začneme znovu věřit v možnosti. Pokud tedy naše osobnost vytváří naši osobní realitu, rozhodujeme se. 

Nejprve zkoumáme, kým jsme byli, říkáme tomu překročení řeky změny od starého já k novému já. Překročení této řeky nebude příjemné. Čeká na vás atmosféra neznáma a nevyzpytatelnosti, protože ve chvíli, kdy už nebudete myslet určitým způsobem nebo jednat určitým způsobem nebo se cítit určitým způsobem, ucítíte neznámo.

Jde o biologickou, neurologickou, chemickou, a dokonce i genetickou smrt starého já. Je to bolest, kterou zažíváte, protože tělo hledá svůj důvěrně známý chemický stav. Tato bolest je normální. A pokud pochopíte, že tato prázdnota, toto neznámo je dokonalým místem pro tvorbu, pak se stane místem, kde chcete tvořit. Nebudete se ho bát, ale přijmete ho. Vaše tělo se bude dožadovat známých chemických látek, na kterých je závislé. 

Pak si možná budete chtít říct, až budete na tomto místě: No, nejlepší způsob, jak předpovědět svou budoucnost, je vytvořit ji ne ze známého, ale z neznámého. Toto dokonalé místo pro tvorbu je místem, kde lidé začínají dělat neobvyklé. Je to místo, kde k nim začíná promlouvat jejich duše. To je místo, kde vidí větší smysl svého života a už nehrají malomyslné hry, protože jsou napojeni na nějakou větší vizi budoucnosti.

 

Věnovat si čas sami sobě je ta největší služba, kterou můžeme prokázat sobě, své rodině, lidem, se kterými pracujeme, a své komunitě.

Pokud je pozornost většiny lidí zaměřena na vnější prostředí, na jejich tělo a na čas, a oni se každé ráno probudí, vylezou z postele a dělají to samé, co dělali posledních 20 let, tak jejich tělo je již naprogramováno na předvídatelnou budoucnost. Jejich tělo už funguje na autopilota. Pomyslí na rychlovarnou konvici a vzápětí už mají v ruce kávu. Napadne je myšlenka na sprchu a najednou jsou ve sprše. Myslí na to, že půjdou do práce, a už sedí v autě. Jejich tělo následuje jejich mysl. 

Pokud prožívají každý den stejné emoce, pak je jejich tělo z velké části minulostí, protože emoce jsou záznamem minulosti. Proto je nalezení zlatého bodu přítomného okamžiku v meditaci nesmírně důležité, protože tělo bylo vytrénováno k tomu, aby bylo v budoucnosti. 

Většina lidí pak meditaci bere jako další věc, kterou dělají, aby se nemuseli cítit provinile. To také není řešení. Je potřeba pracovat se svým tělem a pochopit, že je to živel. Nejde o to, aby se lidé při meditacích opravdu dostali do bodu, kdy se rozevírají v tom nekonečném poli potenciálů jako samotná myšlenka. Jinými slovy, pokud se chcete uzdravit pouhou myšlenkou nebo vytvořit něco ve svém životě pouhou myšlenkou, musíte se stát pouhou myšlenkou. 

To je klíčový prvek, kdy najednou, když neustále trénujete návrat svého těla do přítomného okamžiku, si začnete uvědomovat, že myslíte na to, že musíte stihnout letadlo, podepsat smlouvu a zavolat tomu nebo onomu člověku. To je předvídatelná budoucnost. A vy si uvědomíte, že do této reality investujete svou energii, protože tam, kam vkládáte svou pozornost, vkládáte svou energii. Nebo žijete nějakou emocí netrpělivosti, frustrace či ostražitosti. Pak odčerpáváte energii z přítomného okamžiku. A nemáte energii, se kterou byste mohli tvořit.

Takže pokaždé, když si uvědomíte, že se pohybujete mimo přítomný okamžik, pokaždé, když toto tělo přivedete zpět do přítomného okamžiku a uvolníte ho zpět dolů do přítomného okamžiku a odevzdáte se do ničeho, přeladíte své tělo na novou mysl. 

 

Lidé si nejspíš řeknou, že to dá hodně práce. A já na to říkám, jaká je alternativa? Co chcete dělat? Chcete brát drogy? Nic jiného než vy sami vám nepomůže dostat se do přítomného okamžiku. 

A pokud budete každý den praktikovat zpřítomňování při meditacích, budete ve svém životě více přítomní a méně se budete zabývat těmi nejhoršími scénáři, tím okamžikem, kdy by se něco mohlo pokazit, a žít těmi hormony, jejich stresem. A vaše tělo vám pak konečně začne důvěřovat. Když vám vaše tělo konečně začne důvěřovat, je to ten správný okamžik. Nemá už obavy z neznámého. Neznámé už není nebezpečné. Neznámé je vlastně dobrodružství.

Proto je klíčem naučit se, jak najít přítomný okamžik. A jakmile začnete rozlišovat, kdy jste přítomní a kdy ne, a budete to umět dostatečně dobře, poznáte okamžik, kdy je čas tvořit. 

A stane se taková zvláštní věc, když se opravdu zakotvíte v přítomném okamžiku. Všechny věci, o kterých jste si mysleli, že je chcete, už nechcete, protože se cítíte tak úplní. V tom okamžiku je nemožné cokoli chtít. Tehdy se dualita začíná sjednocovat, a to je okamžik, kdy už nežijete v polaritě. Tomu říkáme přirozený stav bytí.

Nalezení přítomného okamžiku je jedním z klíčových prvků a Jakmile najdete přítomný okamžik, pak je dalším krokem naučit váš mozek a tělo, jak se budou cítit v nové budoucnosti. Abychom to mohli udělat, musíme si uvědomit, jak nevědomí jsme. 

Lidé na celém světě se začínají probouzet a iluze se stává zřejmou. Právě teď se hroutí každé paradigma, ať už jde o politický model, ekonomický model, náboženský model, medicínský model, vzdělávací model, životní prostředí. Všechno se právě teď hroutí, protože to nemůže fungovat na základě starých zákonů, starého paradigmatu. Je třeba vytvořit něco nového.

Jak se tedy začít stávat něčím nadpozemským? Musíme začít dělat to, co je nepřirozené. Když jsou všichni ostatní v nedostatku a v bídě, je čas dávat. Když jsou všichni ostatní ve strachu a obavách, je čas projevit odvahu. Když všichni ostatní odsuzují a soupeří, je čas projevit lásku a pochopení. A pokud budeme dělat nepřirozené věci dostatečně dlouho, dříve či později začneme překračovat hranice pozemskosti.

Cesta naší duše tedy spočívá v tom, abychom skutečně vystoupili z tohoto bahna, z omezených přesvědčení a vnímání, které nás udržují v této omezené sféře, v této omezené hustotě, kde jsme hmotou a snažíme se změnit hmotu. 

Když jste myšlenkou v tom nekonečném prostoru, když mozek vnímá prostor a už nevnímá objekty, stává se velmi přehledným, velmi koherentním. A když se mozek stane koherentním, staneme se koherentními i my. Když se srdce stane koherentním, milujeme daleko více a tehdy začínáme napodobovat božství. 

Když se tedy znovu a znovu začínáme dostávat z těchto omezených stavů a osvobozujeme se od emocí přežití, které nás udržují v pocitu, že jsme více hmotou a méně energií, vedlejším efektem toho všeho je, že se stáváme více energií a méně hmotou, a tehdy začínáme prokazovat, že jsme živoucí bytostí. 

Pole kolem našeho těla, když žijeme ve stresu, má velikost asi 7–10 centimetrů. Otevřete své srdce. Může být široké až 9 metrů. Když začnete otevírat své srdce, pocítíte spojení s něčím větším. To je úplný začátek. Tehdy si duše řekne: Nyní mám nekonečné možnosti, které mohu zažít, a mohu si svobodně vybrat, kam chci umístit svou pozornost. Tehdy jsme osvobozeni. 

Právě teď je ideální doba na to, abychom tyto informace začali skutečně ztělesňovat.

Je skvělá doba na to, abychom se dotkli dna a viděli tyto iluze.

Když dokážete najít identitu sebe sama v tichu a samotě své vlastní přítomnosti, tehdy už nejste sváděni vnějším světem a tehdy začínáte prožívat skutečnou svobodu.

Hodně štěstí

S láskou 

Moni C.

Máš v sobě větší sílu, než je tvá logická mysl schopna pochopit.

  • Svobodná podnikatelka z pláže Moni C. (SEA = moře)
  • Vášnivá cestovatelka milující svobodu a zvířata
  • Průvodkyně osobním a podnikatelským rozvojem
  • Mentorka vnitřního bohatství a intuitivní průvodce k aktivaci vnitřního kompasu
  • Networkingový Elite lídr frenčízového systému mise "Life By Design"
  • Certifikovaný Theta Healing průvodce (Basic DNA)
  • Autorka transformačních online programů Bohatý Život a Dej a bude Ti dáno (aneb Jak zvýšit své příjmy skrz ladění emociálního vztahu s penězi)
  • Autorka programu "Aktivuj svůj vnitřní kompas" aneb jak žít v souladu se svou intuicí a užívat FLOW života?
  • Milovnice omlazování zevnitř ven

A jak se obyčejná holka z malého města stala svobodnou podnikatelkou z pláže?

S ČÍM MŮŽU POMOCT?

Jak získat opravdovou SVOBODU zevnitř ven?

      Jak se zase cítit a vypadat              skvěle ve svém těle?      

Jak násobit příjem i svobodu a plnit si své sny?

Objev Online Programy, které učí, jak žít život, ze kterého si člověk nemusí brát dovolenou.

Bohatý život

Jak si lze díky pochopení, jak naše mysl funguje, totálně změnit život k lepšímu?      

Dej a bude Ti dáno

aneb Jak zvýšit své příjmy, pracovat s energií peněz a cítit se s penězi tak, abychom je přitahovali?

Aktivuj svůj vnitřní kompas

Jak žít život ve spojení se svou vnitřní moudrostí ANEB jak objevit svého vnitřního génia?